LLIGA PROVINCIAL / COMBINATS PROVINCIALS DE CATALUNYA


GIRONA NOU COMBINAT CAMPIO DE CATALUNYA!!!

RESULTATS:

FINAL GIRONA GUANYA A BARCELONA

3er I 4t TARRAGONA GUANYA A LLEIDA

SEMIFINALS

BARCELONA GUANYA A LLEIDA

GIRONA GUANYA A TARRAGONA


 

Diumenge 9 de gener del 2011, al camp de Lloret Papalus, 2on Torneig Combinats Interprovincials, el equip de Lleida defensa el títol, les alineacions dels equips, son:

EQUIPS

Les semifinals les jugaran els equips de Lleida vs Barcelona i Tarragona vs Girona, els guanyadors jugaran per al lloc de Campió i Sot-Campio i els perdedors per al lloc de 3er i 4t. En cas d’empat, es desempatarà triant un jugador de cada combinat i jugant a mort sobtada.

 

Sort a tots.

 

EQUIP COMBINAT PROVINCIAL DE LLEIDA 2010

 

CLASSIFICACIONS FINALS ACUMULADES 2010

CLASSIFICACIONS bonArea 2010

CLASSIFICACIONS LLEIDA 2010

CLASSIFICACIONS BELLPUIG 2010


 

El diumenge 21 de març es celebrarà al Pitch & Putt Oller del Mas de Manresa, el I Torneig Interprovincial de Catalunya.

Participaran els combinats de les 4 províncies catalanes que jugaran sota la modalitat MatxPlay per equips, per tal de trobar el equip campió del any 2010.

Per a les semifinals, es sortejaran els equips, els equips perdedors, jugaran per al tercer i quart lloc i els guanyadors jugaran la final.

Cada equip el formen 18 jugadors, 9 absoluts, 3 fèmines, 3 sèniors i 3 juniors i a cada volta, estan en joc 12 punts, 3 individuals absoluts, 3 parelles fourball absoluts, 1 individual femení, 1 parella fourball femenina, 1 individual sènior, 1 parella fourball sènior, 1 individual junior i 1 parella fourball junior.

 

LLEIDA CAMPIONA DEL TORNEIG!!!!!!

 

RESULTATS COMBINATS A MANRESA

 

FOTOS